author love stuffies affies
Your short name . Your teenage . Anythings? put here >,<
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

put your cbox here : width 240

Jijie ♥

Assalamualaikum and hellow people. Ya Allah, lamanya tak update blog tiba tiba hati ni rasa nak update pulak :D how are you? Rindu saya tak? Kalau tak rindu tak dapat ice-cream xD kjoke. laki tu sapa? dia laa azizie yg eyka suka time from2 haha. dia ex boyfie eyka dulu but now kami dah getback balik semalam :') terharuuu gilaa :D tak tahu macam mana boleh tersangkut kat dia niy . hahaha :p but masa dia chat dengan eyka dia hantar macam niy "syg! :D hahah jom Cpl :D" time dia hantar macam tu kt eyka gelak sorg-2 macam org gilaa rasa eyka niy duk mimpi jaa dia hantar macam tu kt eyka :) thanks jijie sebab sudi kembali dalam hati eyka balek ♥ thanks again beby :* kayy tu ja kot nak story kt korang. Kbye. wassalamualaikum.
Thursday, May 2, 2013 (12:02 AM)
Memories ♥ ヅ

Assalamualaikum and hellow people. thanks for everithing anyway beby ♥ i never felt love until loved you. i never felt hurt until i was hurt by you. i never had a dream until that dream was you. i never felt loss until the day lost you. yet i don't want you back because i know i will never can be the best for you :) #single is more better than further upset with lover ♥ thanks again :') kayy tu ja kot nak story. Kbye. wassalamualaikum.
Thursday, December 13, 2012 (1:38 AM)
New song again ツ

Assalamualaikum and hellow people. Ya Allah, lamanya tak update blog tiba tiba hati ni rasa nak update pulak :D how are you? Rindu saya tak? Kalau tak rindu tak dapat lolypop xD kjoke. Macam mana dengan lagu blog? Sayang tajuk dia. ok tak? Seriously! Memang saya suka lagu tu. 12.12.12 hari yang paling sedih bagi saya, nak tau sebab apa? tak payah tau la nanti ada orang terasa pulak. kayy tu ja kot nak story. Kbye. wassalamualaikum.
Wednesday, December 12, 2012 (3:30 AM)
New design and Hello May ツ

Assalamualaikum and hellow people. A very good evening for you all. Ya Allah, lamanya tak update blog ni. Seriously! Memang lama. Nak dekat setahun. Ok tipu. lol First of all, how are you? Rindu saya tak? Kalau tak rindu tak dapat ice cream XD Kjoke. Macam mana new design blog ni? Ianya mengambil masa selama 2 bulan! Tak percaya sudah. Saya memang busy as a bee. Memey busy. Kadang-kadang mama tak bagi on. Memang masa tu frust menoggeng la wei. Hahaha. Ok tak header blog ni? Saya nampak macam ada yang tak kena jee. Klol. Lagu blog? Forever Young tajuk dia. Saya suka lagu tu memang dah lama. Tapi rentak dia sedikit membosankan. May ? Hello. April ? Goodbye. Harap-harap May pun ada kenangan manis. K tu je kot nak story. Kbye, wassalamualaikum.
Sunday, May 13, 2012 (5:18 AM)
Oh My Fbiiieeeeeeeee :'(

Korang,  today Eyka nak story pasal FB Eyka :'(  Korang tahu tak FB yg Eyka Zulaikha tu? FB tu tak boleh bukak lah. Eyka tukar password hari tu, then bila Eyka nak log in balik, tak boleh. Homaigodddddddd -.- Eyka nangis terus semalam. Eyka sayang sangat kat FB tu. Fb tu banyak kenangan bagi Eyka.
Serious, Eyka bad mood gila -.-  Eyka terkejut sangat sebab tak boleh nak bukak FB tu. First time jadi kat Eyka benda nie, sebelum nie tak penah pulak nak jadi kan :'(  Eyka tak nak kehilangan FB tu. Memang lah Eyka ade duaa FB, tapi FB lagi satu nie tak boleh nak add orang. Eyka pun tak tahu kenapa ==' Hmmm. Kalau boleh Eyka nak try cari password tu balik, nak try buat macam-2 . Selagi FB tu tak boleh nak bukak, selagi tu lah Eyka tak senang duduk. Kalau dah boleh bukak, alhamdulillah (': tapi, kalau tak boleh jugak, taktau lah nak kata ape. Sedih memang sedih lah, FB tu banyak kenangan tahu. Eyka dah guna FB tu selama tiga tahun. Then, tetibe jadi macam nie pulak kan. Ya Allah :'(



Saturday, November 19, 2011 (10:47 PM)
Fuck You Hackers =='

Holaaaaa -.- Nak story sikit nie. About my FB --' FB eyka dah tak boleh bukak kot. Ade barua mana yang tak puas hati dengan eyka pi hacked. Sialllll eh hang! Adam cakap, kalau takde orang hacked, still boleh bukak sebab dia pi cari password eyka, nie dia try sampai banyak kali still tak bole jugak. Dah sah ade orang hacked lewwww. Eh, tak dapat tahu sape yang hacked FB eyka zulaikha takpe lah, dapat tahu nanti, kepala hang aku nanti hariaaaaaaaaaaaaaaaaa -.- Hrhhhhh. Bara gila kot. My brother tanya, ade tak orang yang dengki kat eyka sebelum nie. Ade tu memang ade lah kan, nak tahu sape? Tak payah lah ek, taknak lah bagi dia malu kan. Haha! Nak dengki buat ape kat aku wei? Bukan dapat ape pun kan? Hacked FB aku je hang dah seronok ke? Kalau aku, still tak oh. Takpe lah, eyka redha je (': Even eyka still sedih, nak buat macam mane kan? Benda nak jadi. Terima saje lah eyka. Ingat tahu, aku dapat tahu sapa yang hacked FB aku, aku nanti pi hariaaaaaaa terus kepala hang! Jangan ingat aku nak dok diam lah barua sieeee. Okay, malas nak maki panjang-2. Ohkaybyeeee -.-


Sunday, November 13, 2011 (5:41 AM)
I'm not strong enough :'[

Holla

It's me again down here . 

Hell yeah , i think i will never forget youu . mybe yes and mybe nott . damn it ! hmp , i try to erased you from my colourful brain , but i'm failed . sho stupid . but atleast i'm happy because you was minee . yeahh , cry as i may these tears won't wash you away monkey . Breaking up with you is just a nightmare after having a best dream ever . hmp , if you're going to make me cry , atleast be here to wipe away all my tears . Nothing hurts more then realizing i meant everything to you , but i meant nothing to you right boy ? Sometimes i thing i've gotten over a person , but when i see your smile i suddenly realize i'll just pretending i'm over you to erase the pain of knowing that you will never be mine anymore . i hate the stars because you said to me - if you miss me , just se the stars , i will look as same as the stars - yeahh men , i'm fucking miss youuuuu ! do you remember what happen to that day ? that day went we first meet ? yeah i still remember it babe , the promise you made to me , that you will only care about me , that you will only protect me , that you will only love me . and yess , i believed your lies , i believed it ! hmm , i know you've got the new one . and i know you probably sick with me , right ? wherever you are , you will always be in my heart . so I'll back off so you can live happily , that is all i can say . I'll forget you so you can live better , so that you'll be happy without me . the love that you tossed away , you can take it . don't even leave a trace behind and take it all . don't even say you're sorry and don't you worry about me .

#I'm only say the sadness in my heart , so peaceup (♥)




Thursday, October 20, 2011 (7:30 PM)

OLD