author love stuffies affies
Your short name . Your teenage . Anythings? put here >,<
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

put your cbox here : width 240

Oh My Fbiiieeeeeeeee :'(

Korang,  today Eyka nak story pasal FB Eyka :'(  Korang tahu tak FB yg Eyka Zulaikha tu? FB tu tak boleh bukak lah. Eyka tukar password hari tu, then bila Eyka nak log in balik, tak boleh. Homaigodddddddd -.- Eyka nangis terus semalam. Eyka sayang sangat kat FB tu. Fb tu banyak kenangan bagi Eyka.
Serious, Eyka bad mood gila -.-  Eyka terkejut sangat sebab tak boleh nak bukak FB tu. First time jadi kat Eyka benda nie, sebelum nie tak penah pulak nak jadi kan :'(  Eyka tak nak kehilangan FB tu. Memang lah Eyka ade duaa FB, tapi FB lagi satu nie tak boleh nak add orang. Eyka pun tak tahu kenapa ==' Hmmm. Kalau boleh Eyka nak try cari password tu balik, nak try buat macam-2 . Selagi FB tu tak boleh nak bukak, selagi tu lah Eyka tak senang duduk. Kalau dah boleh bukak, alhamdulillah (': tapi, kalau tak boleh jugak, taktau lah nak kata ape. Sedih memang sedih lah, FB tu banyak kenangan tahu. Eyka dah guna FB tu selama tiga tahun. Then, tetibe jadi macam nie pulak kan. Ya Allah :'(



Saturday, November 19, 2011 (10:47 PM)

OLD | NEW