author love stuffies affies
Your short name . Your teenage . Anythings? put here >,<
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

put your cbox here : width 240

New design and Hello May ツ

Assalamualaikum and hellow people. A very good evening for you all. Ya Allah, lamanya tak update blog ni. Seriously! Memang lama. Nak dekat setahun. Ok tipu. lol First of all, how are you? Rindu saya tak? Kalau tak rindu tak dapat ice cream XD Kjoke. Macam mana new design blog ni? Ianya mengambil masa selama 2 bulan! Tak percaya sudah. Saya memang busy as a bee. Memey busy. Kadang-kadang mama tak bagi on. Memang masa tu frust menoggeng la wei. Hahaha. Ok tak header blog ni? Saya nampak macam ada yang tak kena jee. Klol. Lagu blog? Forever Young tajuk dia. Saya suka lagu tu memang dah lama. Tapi rentak dia sedikit membosankan. May ? Hello. April ? Goodbye. Harap-harap May pun ada kenangan manis. K tu je kot nak story. Kbye, wassalamualaikum.
Sunday, May 13, 2012 (5:18 AM)

OLD | NEW