author love stuffies affies
Your short name . Your teenage . Anythings? put here >,<
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome

put your cbox here : width 240

Jijie ♥

Assalamualaikum and hellow people. Ya Allah, lamanya tak update blog tiba tiba hati ni rasa nak update pulak :D how are you? Rindu saya tak? Kalau tak rindu tak dapat ice-cream xD kjoke. laki tu sapa? dia laa azizie yg eyka suka time from2 haha. dia ex boyfie eyka dulu but now kami dah getback balik semalam :') terharuuu gilaa :D tak tahu macam mana boleh tersangkut kat dia niy . hahaha :p but masa dia chat dengan eyka dia hantar macam niy "syg! :D hahah jom Cpl :D" time dia hantar macam tu kt eyka gelak sorg-2 macam org gilaa rasa eyka niy duk mimpi jaa dia hantar macam tu kt eyka :) thanks jijie sebab sudi kembali dalam hati eyka balek ♥ thanks again beby :* kayy tu ja kot nak story kt korang. Kbye. wassalamualaikum.
Thursday, May 2, 2013 (12:02 AM)

OLD